maandag 18 maart 2013

Een nieuwe politieke partij.


Een nieuwe politieke partij

Beste Boskopers en andere geïnteresseerden,

Zoals in onze vorige blog aangekondigd waren we op zoek naar reacties of het wenselijk is dat er een nieuwe Boskoopse politieke partij zou komen voor de komende gemeentelijke herindelingsverkiezing van de ABR gemeenten.
De binnengekomen reactie waren louter positief vandaar dat we besloten hebben om daadwerkelijke onze B-Boskoop organisatie om te zetten in een politieke partij.
Net als de andere politieke ABR partijen zijn wij ook aan het schrijven geweest voor ons partij programma waarmee we de verkiezingen van 13 november 2013 in willen. Hier is een gebalanceerd en verfrissend programma uitgekomen met als titel:

Besturen vanuit de kernen

De kernen en burgers staan centraal. 
Wij zullen onze kandidaat raadsleden en ons verkiezingsprogramma volledig bekend op maandag 1 april,  op tweede paasdag, om 11:00 op het Raadhuisplein 1, uiteraard in Boskoop, maar voor wie al geïnteresseerd is in onze standpunten die kan een bondige verkiezingsprogramma downloaden via www.b-boskoop.nl.

We zien u dus graag zodat we direct in discussie kunnen over onze standpunten met de burgers van Boskoop, maar ook inwoners van Rijnwoude en Alphen aan den Rijn, die de huidige lokale politiek niet meer zien zitten, zijn van harte welkom om te komen luisteren en mee te praten. Want ook al staat Boskoop in onze naam, we zijn er voor alle burgers, in alle kernen van de nieuwe ABR gemeente.

Met vriendelijke groet,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten